Харчові технології та продовольча безпека
СВО "Бакалавр"
Спеціальність
181 Харчові технології
Термін навчання
4 роки
Перелік основних дисциплін, які опановуватиме студент:
- Аналітична хімія.
- Фізична і колоїдна хімія.
- Біохімія.
- Мікробіологія.
- Теоретичні основи технології харчових виробництв.
- Загальні технології харчових виробництв.
- Харчова, біологічна цінність та безпечність сировини продуктів її переробки.
- Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів.
- Технологічне обладнання та основні процеси харчових виробництва.
- Технологія виробництва харчових продуктів.
- Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції.
- Проєктування підприємств галузі з основами САПР.
Де зможе працювати випускник?
- Інженери;
- Лаборанти та техніки, пов'язані з хімічними та фізичними дослідженнями;
- Технічні фахівці в галузі фізичних наук та техніки;
- Інспектори з безпеки руху, охорони праці та якості;
- Помічники керівників підприємств, установ та організацій;
- Помічники керівників виробничих та інших основних підрозділів;
- Помічники керівників малих підприємств без апарату управління;
- Технічні фахівці в галузі управління;
- Фахівці з зберігання та переробки плодоовочевої продукції;
- Фахівці з бродильного виробництва та виноробства;
- Фахівці з виробництва молочних продуктів;
- Фахівці з виробництва м'ясних продуктів;
- Фахівці з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів;
- Фахівці зі зберігання та переробки зерна;
- Фахівці з технології харчування;
- Фахівці в галузі харчової та переробної промисловості.
Спеціальні можливості:
- Приймати участь у виставках, конференціях, майстер-класах.
- Прослухати лекції фахівців-практиків.
- Отримати іменну стипендію.
- Здобути практичний досвід на підприємствах харчової і переробної промисловості, закладах громадського харчування, працевлаштуватися.
- Реалізувати свої лідерські якості.
- Займатися спортом, творчістю, волонтерством.
- Навчатися й працювати одночасно.
Зателефонуй за номером:
067 354 18 54 (Людмила Анатоліївна);
050 668 65 21 (Людмила Анатоліївна).
Інстаграм:
https://www.instagram.com/food.tehnologies_wunu/
ТікТок:
https://www.tiktok.com/@htp.wunu?_t=8kGIVJMfP4n&_r=1
Фізична адреса: вул. майдан Перемоги, 3, (ІІ корпус) м. Тернопіль, 46020 Кабінет: 2114.
Е-mail: beykol@ukr.net
l.beiko@wunu.edu.ua
До нас можна доїхати:
із залізничного вокзалу: тролейбусом 11; маршрутним таксі № 15, 16, 27, 35.
з автовокзалу: маршрутним таксі № 12, 29.