Харчові технології та продовольча безпека

СВО "Бакалавр"
Спеціальність

181 Харчові технології

Термін навчання

4 роки


Перелік основних дисциплін, які опановуватиме студент:

  • Аналітична хімія.
  • Фізична і колоїдна хімія.
  • Біохімія.
  • Мікробіологія.
  • Теоретичні основи технології харчових виробництв.
  • Загальні технології харчових виробництв.
  • Харчова, біологічна цінність та безпечність сировини продуктів її переробки.
  • Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів.
  • Технологічне обладнання та основні процеси харчових виробництва.
  • Технологія виробництва харчових продуктів.
  • Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції.
  • Проєктування підприємств галузі з основами САПР.

Де зможе працювати випускник?

  • Інженери;
  • Лаборанти та техніки, пов'язані з хімічними та фізичними дослідженнями;
  • Технічні фахівці в галузі фізичних наук та техніки;
  • Інспектори з безпеки руху, охорони праці та якості;
  • Помічники керівників підприємств, установ та організацій;
  • Помічники керівників виробничих та інших основних підрозділів;
  • Помічники керівників малих підприємств без апарату управління;
  • Технічні фахівці в галузі управління;
  • Фахівці з зберігання та переробки плодоовочевої продукції;
  • Фахівці з бродильного виробництва та виноробства;
  • Фахівці з виробництва молочних продуктів;
  • Фахівці з виробництва м'ясних продуктів;
  • Фахівці з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів;
  • Фахівці зі зберігання та переробки зерна;
  • Фахівці з технології харчування;
  • Фахівці в галузі харчової та переробної промисловості.

Спеціальні можливості:

  • Приймати участь у виставках, конференціях, майстер-класах.
  • Прослухати лекції фахівців-практиків.
  • Отримати іменну стипендію.
  • Здобути практичний досвід на підприємствах харчової і переробної промисловості, закладах громадського харчування, працевлаштуватися.
  • Реалізувати свої лідерські якості.
  • Займатися спортом, творчістю, волонтерством.
  • Навчатися й працювати одночасно.

Зателефонуй за номером:
067 354 18 54 (Людмила Анатоліївна);
050 668 65 21 (Людмила Анатоліївна).

Інстаграм: https://www.instagram.com/food.tehnologies_wunu/
ТікТок: https://www.tiktok.com/@htp.wunu?_t=8kGIVJMfP4n&_r=1

Фізична адреса: вул. майдан Перемоги, 3, (ІІ корпус) м. Тернопіль, 46020 Кабінет: 2114.
Е-mail: beykol@ukr.net
l.beiko@wunu.edu.ua

До нас можна доїхати:
із залізничного вокзалу: тролейбусом 11; маршрутним таксі № 15, 16, 27, 35.
з автовокзалу: маршрутним таксі № 12, 29.